vrijdag 22 februari 2013

Tag | Get to know me betterGeboortejaar: 1995
Hoe lang ben je? 1.70 denk ik, heb ik eigenlijk nooit echt gemeten. Wat slecht!
Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? 'Sssst' Mijn wekker geluidje is namelijk: 'Tututututu tutututu GOODMORNING!' En soms is dat heel erg frustrerend. 
Waar ben je op dit moment? Achter mijn bureau bij mijn papa thuis. Ik kijk wat Mtv, speur blogs af, bekijk twitter en facebook en staar zo nu en dan uit mijn raam. 
Single/Relatie? Een relatie! 
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Mijn naam weerspiegelt voor sommigen mijn uitstraling denk ik. Al is mijn gezichtsuitdrukking niet altijd op en top vrolijk, ik denk wel dat sommige mensen die mij kennen dat beeld van me hebben. Ik doe mijn best niet chagrijnig over te komen. Ook ben ik best graag alleen, ik kan mezelf heel erg goed vermaken met allerlei dingen. Oke, dit was niet kort maar krachtig hé? 
Guy-/Girlcrush: Lastig, ik ben nooit echt bezig met sterren en idolen. Tim van gtst is leuk om naar te kijken?
Wat zou je op dit moment graag willen? Mijn diploma! Ik ben zo klaar met school, en wil zo graag verder. 
Wat is je doel van het leven? Zorgen dat ik voor mezelf kan zorgen en niet afhankelijk ben van anderen. Mijn eigen leven op een rijtje hebben en geld verdienen met de dingen die ik leuk vind! Oja, en genieten. Heel erg veel genieten. 
Waar ben je bang voor? Zakken voor mijn diploma, dat vooral op dit moment. Verder heb ik het natuurlijk ook niet zo met spinnen en inbrekers. Heb je je rijbewijs? Nope! Maar na mijn strijd voor mijn diploma ga ik hard aan de studie en les voor een rijbewijs zodat ik op mijn achttiende verjaardag op kan. Mijn oom gaat me lessen, easy! :-)
Nagellak of lipstick? Lastig, ik ben ik bezig van misschien twaalf nagellak flesjes en wel één lipstick. Niet echt een stash om trots op te zijn. Beide draag ik amper, maar dan kies ik toch voor nagellak omdat ik dat wel één keer in de twee maanden gebruik! Dat neemt niet weg dat ik lippenstift echt tof vind bij bepaalde mensen. 
Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Die heb ik niet echt. Natuurlijk is de zomer fijn omdat het weer dan mee zit, maar ik kleed me nou eenmaal makkelijker in de koudere dagen. Ik houd van colbertjes, laarsjes en lange skinny broeken. Open schoenen vind ik niet fijn, omdat anderen dan je voeten kunnen zien. Klinkt dit stom? Ja he. Ik heb geen rare voeten ofzo hoor, ik vind het gewoon niet prettig. 

Wil je ooit gaan trouwen? Als het zo loopt wel! Mijn ouders zijn niet getrouwd en gaan dat waarschijnlijk ook niet doen met hun nieuwe partners. Ik ben er niet echt mee opgegroeid en dus weet ik niet zo goed hoe het voelt.  
Ben je een healthy-freak? Nee, ik werk in een friettent en sinds ik daar werk is mijn liefde voor friet alleen maar groter geworden. Ik fantaseer werkelijk over kipnuggets en frietjes satésaus. Chocolade koekjes gaan er prima in net als hompjes jonge kaas. Oja, en soms een appel. Heel erg soms. Te weinig. 
Wat voor kleur haar/lengte heb je? Ik heb blond tot donker blond haar. Mijn haar komt tot mijn borst ongeveer, en dat is wanneer het gekruld is. Wanneer ik het zou stijlen zou het dus super lang zijn! Me like! 
Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Qua kleding wil ik graag een paar lage witte All Stars, ik heb eigenlijk genoeg all stars maar deze zouden gewoon erg handig zijn. Make-up is lastig, alvast een nieuwe BB-cream voor dat de mijne op is misschien?
Heb je tattoos/piercings? Nope, alleen gaatjes in mijn oren. 
Draag je een bril? Yes, ik heb sinds drie jaar terug ontdekt dat ik toch niet alles helder zie. Er ging een wereld voor me open toen ik de winkel uit liep met lenzen in. Ik heb nu mijn tweede bril: Een Ray-Ban! 
Wat is jouw perfecte pizza? Na vijf jaar een hawaï verslaving te hebben gehad begint hij nu een beetje te vervelen. Geef me er nu maar een met ham, salami, saus, kaas en wat groentes! 
Wat is je favoriete eten/drinken? Om het een beetje gezond te houden ben ik gek op gekookte aardappels, met bijvoorbeeld spinazie een lekker grote gehaktbal en veel, veel jus! Verder gaat friet er altijd in, net als de kant en klare lasagne pakken. Qua drinken lust ik alles wel, van chocolade melk tot roze vodka. 
Wat is je favoriete parfum? Die heb ik nog niet echt gevonden. Momenteel vind ik Replay Jeans Original wel lekker. Ik ben nog opzoek naar een lekker geurtje met peer!
Wat is het laatste wat je kocht? Een joggingbroek bij de New Look in de V&D. (Echt super fijn dat ze daar nu New Look verkopen, anders zou ik er namelijk nooit komen). Ik was de enige arme ziel zonder joggingbroek, dus nu kocht ik een leuke paarse!
Wat deed je vanochtend om 8:00? Slapen. Heerlijk. 
Favoriete ijsje? Lastig, ik neem eigenlijk elke keer iets anders. 
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Hevige slaper, vroeg uit bed doe ik alleen spontaan wanneer ik iets heel leuks ga doen. Aangezien dat in een school week bijna niet het geval is slaap ik in het weekend graag lang uit. 

Wat zijn je plannen voor 2013? Slagen voor mijn Havo diploma, een heerlijke vakantie hebben in Blanes, aangenomen worden bij Kunstacademie Sint Joost, slagen voor mijn rijbewijs en nieuwe mensen ontmoeten. 
Met hoeveel kussens slaap jij? twee! 
Ben je een ochtend of een avond persoon? Gelukkig ben ik niet het type dat 's ochtends chagrijnis is. Maar 's avonds heb ik wel altijd de meeste inspiratie voor bepaalde dingen. 
Ben je geordend of rommelig? Mijn kamers (Ik heb er twee, eentje bij mama en eentje bij papa) worden vrij snel rommelig. 'Ruim ik morgen wel op. Hang ik morgen in mijn kast. Maak ik morgen wel schoon.' Zo denk ik. Maar wanneer het om mijn computer of telefoon gaat is het aardig netjes. Bijna alles staat in mapjes en foto's die ik niet meer nodig heb (bijvoorbeeld die je via Whatsapp gestuurd krijgt) verwijder ik. 
Wat wil je op dit moment graag zien? Het verloop van Hollywood Hights. Een serie op Mtv, maar steeds wanneer ik kijk heb ik de aflevering al gezien. Meh..
Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Poeh, dan ben ik alweer 27! Ik hoop dat ik dan toch al wel een eigen huisje heb en een goede baan. Misschien wel samen met mijn vriendje. Kindjes wil ik pas in de dertig krijgen, eerst wat tijd voor mezelf! 
Wie mis je op dit moment? Ik mis eigenlijk niemand. En daar ben ik heel erg blij mee. Helaas komen die momenten van zelf. Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Mijn buik, ik ben namelijk aardig dun en ondanks het snoepen blijft mijn buikje me trouw. Al moet ik wel een beetje opletten hoor, ik merk dat ik toch wel een stuk breder ben dan een paar jaar geleden. Ben je verlegen? Soms, wanneer ik bij mensen ben die ik totaal niet mag, dan ga ik bijvoorbeeld stomme dingen zeggen. Verder ben ik bij mijn vrienden en familie niet echt verlegen. 

Heb je een accent? Niet echt, alleen soms een bekakte R. 
Heb je zussen/broers, hoe oud? Nee, helaas niet. Ik had eigenlijk best graag een ouderen broer of zus willen hebben. 
Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Na tien keer de wekker doorgedrukt te hebben stap ik met tegenzin uit bed. Wanneer de bel gaat als ik mijn fiets nog op slot aan het zetten ben word ik er weer aan herinnert dat ik eerder mijn bed uit moet. Na een dagje school neem ik na een flinke fietstocht van wel één bocht en een brug pauze bij mijn papa thuis. Ik blog daar en doe van alles achter de computer omdat dat bij mijn moeder thuis lastiger is (Mijn laptop daar zit midden in zijn overgang). Vaak eet ik wat lekkers en ga ik ook nog aan school werken. Rond een uur of zes fiets ik weer twee straten door naar mijn moeder om te eten. Meestal moet ik daar nog wat huiswerk doen en vervolgens  plof ik op de bank. Soms moet ik 's avonds nog werken of trainen. Saai he? Daarom ben ik in 2013 wel toe aan wat vernieuwing! 

5 opmerkingen:

 1. Echt leuke tag! Een bekakte R, dat zeggen mensen ook altijd van mij op vakantie, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha grappig! Bij mij is het meer dat ie dan na werd gedaan.. flauw, flauw

   Verwijderen
 2. Leuke tag (en blog!) Toch wel de 'echte' Tim hé, niet zijn vervanger? :) Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja de enige echte tim! Ah, leuk om te horen! X

   Verwijderen

Ik word blij van jullie. Echt waar!